Növekedik a cégem?

 

 

 

 

  

Az elmúlt három évben növekedett

vagy csökkent a cégem értéke?

arrow

 

 

.

 

 

cégfejlesztés az economsol cégfejlesztési megoldásokat kínál partnerei számára, fejlessze  cégét a kpen látható economsol rendszerrekkel

    .    

Cégfejlesztés megoldások     

         
         
HERR HANS  A TANÁCSADÓ   HERR SCHÖN A KÉPZŐ   AZ ECONOMSOL
            cegertek noveles hans              cegeretek noveles a képen ottó látható a cégfejlesztés szakértője a kép fehér és rajz             cégérték növelés economsol cégérték növelés szakember aki pontosan tudj ami kell a cégérték növelés eléréséhez 
Herr Hans egy professzionális tanácsadó irodát működtet. Günter úr számára ideális megoldásnak tünt, hiszen itt majd mindent elmondanak neki amit a cégfejlesztésről tudni kell.   Herr Schön egy professzionális tanfolyam szervezője, ami cégvezetők számára biztosít képzést. Günter úr úgy gondolta, hogy a csoportos képzés iskolában is működött és ott is mennyi mindent tanult.   Az ECONOMSOL professzionális üzleti megoldásokat biztosít a cégérték számítástól az üzleti tervezésen és kontrollingon keresztül a cégérték növelésig partnerei számára. Günter úr úgy döntött a számok mögött van az igazság és megbízta az ECONOMSOL-t vállalkozásának fejlesztésével.
nyil le azt mutatja milyen irányba kell a cégérték növelést elvégezni    nyil le azt mutatja, hogy milyen irányba nem kell a cégérték növelést végezni   nyil le 
ÖTLETEKBŐL VOLT BŐVEN   JÓ PAP HOLTIG TANUL   SZÁMOK MÖGÖTT REJLIK A PROBLÉMA
Screen Shot 2013-12-09 at 16.25.16   üzleti kepzes amely segítségével cégérték növelést lethet csinálni vagy irányt mutat a cégfejlesztés felé   cégérték növelés számok mutatják a cég fejlődését azaz a cégfejlesztés irányát
A tanácsadó rengeteg ötlettel halmozta el Günter urat. Jobbnál jobb ötletek vélekedett -  Hogy ezek eddig nekem miért nem jutottak eszemben ?- gondolta.    Tanulni, tanulni tanulni. Günter úr szorgalmasan tanulta az üzletfejlesztési megoldásokat, számítási elméleteket.   Az ECONOMSOL EXPERT pontosan feltérképezte a vállalkozás jelenlegi állapotát, kiszámolta a cég jelenlegi értékét, hogy a fejlődést legyen mihez mérni.
 nyil le   nyil le    nyil le 
DE MIT KEZDJEK AZ ÖTLETEKKEL?   DE ÉN NEM MEGTANULNI AKAROM   ADOTT A PROBLÉMA, MI A MEGOLDÁS?

 

 cégfejlesztés ötletek segítik a céget a cégfejlesztés vagy a cégérték növelés eléréséhez

   cégérték növelés tanfolyam vége azt ábrázolja, hogy a cégérték nem nő ha a tanfolyam nem előremutató irányú   cégfejlesztés economsol fejlesztési irányok a cégérték növelés felé 

Sajnos a tanácsadás után hazafelé az ötletek kezdtek elfogyni, és másnap megint várt a kérdés. Hogyan tovább? Mit is kellene csinálni? 

  Günter Úr egy idő után rájött, hogy Ő nem megtanulni akarja, hanem a cégét szeretné fejleszteni.   Az ECONOMSOL szakértője nem csak a problémára világít rá, hanem a megoldás felé vezető utakat is vázolja. Günter Úrnak döntése egyszerű és megalapozott, mivel az ECONOMSOL a  megoldáshoz tartozó lehetőségek költségeit és várható bevételét is kiszámolja.

nyil le

  nyil le

GÜNTER ÚR RÁJÖTT, HOGY LEGJOBB MEGOLDÁS HA MEGBÍZÁST AD EGY PROFI CÉGFEJLESZTŐNEK

  GÜNTER ÚR ELÉGEDETT A VÁLASZTÁSÁVAL

üzletfejlesztés economsol kapcsolat azt mutatjaa kép , hogy miylen kapcsolati rendszer van az economsol felé ha cégfejlesztés után érdeklődik

   economsol elégedett ügyfél minden esetben fontos az economsol számára mivel így biztos a cégfejlesztés sikere
    Günter Úr elégedett. Fejlődik a vállalkozása, növekedik a cége értéke. A cégérték növelés szolgáltatás sikerrel járt. 
   

Használja az Ön cége is a cégérték növelés rendszert, amely már több mint 10 éve biztosítja a fejlődést a partnereink számára.

 

 

 


ECONOMSOL H-8060 Mór, Álmos Vezér U 1/C                                                        telefon:  06-30-645-3185                                             e-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    

 

Günter úr, mint a GÜNTER Kft tulajdonosa mindig azon töprengett, hogy miképp fejleszthetné a vállalkozását.

Miért érdemes Önnek az ECONOMSOL-t választani?

 

Szakértelem

economsol-sazkertelem

 

Garancia 

economsol-garancia

 

Adatbiztonság 

economsol-adatbiztonság

Az ECONOMSOL Kft. több mint  10 éve foglalkozik kis és közép vállalatok kontrolling rendszereinek kialakításával ,ellenőrzésével, cégérték számítással, cégérték növeléssel, versenytárs elemzéssel, üzleti tervezéssel.
  Amennyiben a cégérték elemzésünk és annak indoklása nem győzi meg Önt a munka pontosságáról, abban az esetben nem kell kifizetnie a munkadíjat.  

Az Economsol nagy figyelmet fordít a partnerei adatainak biztonságára. Az ECONOMSOL garantálja, hogy az Ön cégének adatait kizárólag olyan számítógépen tárolja, amely semmilyen külső kapcsolattal nem rendelkezik.  

  

         

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.